Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğen öldüğünü görmek

Rüyada yeğen öldüğünü görmek

Rüyada yeğen öldüğünü görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen öldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeğen öldüğünü görmek dönülmez yollara gireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada yeğenini öldürmek bir daha kopmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, düze çıkacağına inanılır.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, şanssızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yeğenle oynamak imkânlarını kaybedeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yeğen görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments