Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin görmek

Rüyada yeğeninin görmek

Rüyada yeğeninin görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeğeninin gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Rüyada yeğeni sevmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğeniyle evlenmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet etmektedir.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek yeğen görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeğenini hasta görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, planların aksayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments