Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan yediğini görmek

Rüyada kuru soğan yediğini görmek

Rüyada kuru soğan yediğini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kuru soğan yediğini gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin evlatlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek kalp kırıklığı olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çok kuru soğan görmek çok pişmanlık duyacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada birine kuru soğan görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments