Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan tarlası görmek

Rüyada kuru soğan tarlası görmek

Rüyada kuru soğan tarlası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan tarlası gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek kötü halin son bulacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet eder.

Rüyada çok kuru soğan görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan ekmek geçici olarak rahatsızlanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan yemek kazançlı işler yapacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan soymak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments