Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan sökmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek öz güveninin yerine geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments