Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Rüyada kuru soğan pişirmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek çektiği yokluğun unutulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuru soğan almak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çekilen hasretin biteceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments