Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada kuru soğan görmek

Rüyada tarlada kuru soğan görmek

Rüyada tarlada kuru soğan görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yüksek diploma alacağına, günlerini bunun için harcayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada kuru soğan gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan koklamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada birinden kuru soğan almak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuru soğan ısırmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments