Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kuru soğan görmek

Rüyada birine kuru soğan görmek

Rüyada birine kuru soğan görmek huzur ve saadet bulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada birine kuru soğan gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Rüyada kuru soğan sökmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada kuru soğan pişirmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalettir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan almak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye tabir olunur.

Rüyada kuru soğan yemek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan koklamak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments