Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuru soğan soyduğunu gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan soymak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, amacına nail olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada soğan kabuğu soymak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan soyduğunu görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, onun zamanını çalacağına yorulur.

Rüyada yeşil soğan soymak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zarar göreceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada patates soğan soymak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yollarını ayıracağına alamet eder.

Rüyada soğan soymak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada soğan sarımsak soymak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments