Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan soymak

Rüyada kuru soğan soymak

Rüyada kuru soğan soymak yeni yatırımlar yapacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, neşeleneceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan soymak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Rüyada kuru soğan soymak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan sarımsak soymak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada patates soğan soymak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine tabir olunur.

Rüyada soğan soymak manevi mutluluğu tadacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada soğan soyduğunu görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan soymak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan kabuğu soymak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, haneden birinin ayrılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments