Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan ekmek

Rüyada kuru soğan ekmek

Rüyada kuru soğan ekmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan ekmek gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada kuru soğan ekmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan ısırmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kabuğu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada çok kuru soğan görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments