Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan almak

Rüyada kuru soğan almak

Rüyada kuru soğan almak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, parasının ve malının artacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan almak gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada birinden kuru soğan almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işlerinin artacağına, bilgi ile donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan soymak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, bir beladan kurtulacağına, gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan koklamak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments