Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kuru soğan görmek

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kuru soğan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek istediği projeleri yapamayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Rüyada birinden kuru soğan almak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek çok yorulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek programların ve projelerin tutmayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Rüyada çürük kuru soğan görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments