Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan pişirmek

Rüyada kuru soğan pişirmek

Rüyada kuru soğan pişirmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, insanlarla tartışacağına, hayır duaları alınacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan pişirmek gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek yarar sağlamayacağına, kararlarına saygı duyulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuru soğan pişirmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek işinde itibar edineceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kuru soğan görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalettir.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kuru soğan kesmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments