Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan vermek

Rüyada kuru soğan vermek

Rüyada kuru soğan vermek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan vermek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kazancının azalmayacağına, amacına ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan soymak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan rendelemek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan koklamak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments