Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan satın almak

Rüyada kuru soğan satın almak

Rüyada kuru soğan satın almak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada kuru soğan satın almak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan ısırmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işlerdeki verimin artacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine kuru soğan görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan rendelemek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan soymak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, gönlünce harcama yapmasına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments