Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan doğradığını görmek

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, şifa edineceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan doğradığını gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet eder.

Rüyada başkasının soğan doğradığını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek hayırlı olayların yaşanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin soğan doğradığını görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek rahat bir hayat sağlayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının et doğradığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi açıdan zarar edileceğine yorulur.

Rüyada sebze doğradığını görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments