Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan koklamak

Rüyada kuru soğan koklamak

Rüyada kuru soğan koklamak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan koklamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Rüyada kuru soğan koklamak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, alım gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan pişirmek maddi açıdan rahata erileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, işlerinin de rast gideceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek fakirlikten kurtulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek çoluk çocuğa karışacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments