Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan ısırmak

Rüyada kuru soğan ısırmak

Rüyada kuru soğan ısırmak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, varlıklı kimse olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan ısırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Rüyada kuru soğan ısırmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğan ısırmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Rüyada çok kuru soğan görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan sökmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek işlerini hafifleteceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük kuru soğan görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, işinde de hep başarılı olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments