Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik suyu içmek

Rüyada kekik suyu içmek

Rüyada kekik suyu içmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kekik suyu içmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Rüyada kekik suyu içmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına tabir olunur.

Rüyada kekik içmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Rüyada kekik ve nane görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, düze çıkacağına delalettir.

Rüyada taze kekik görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada nane kekik görmek çok zor günler yaşayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil kekik görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada kekik toplamak kalp kırıklığına neden olacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Rüyada kekik otu görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments