Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze kekik görmek

Rüyada taze kekik görmek

Rüyada taze kekik görmek daha güçlü bir hale geleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada taze kekik gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada taze kekik görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada kekik ve nane görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kekik toplamak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik yemek yolunda gideceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuru kekik görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, üzüntülerin gideceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane kekik görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kekik bitkisi görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments