Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı yemek

Rüyada kuru kayısı yemek

Rüyada kuru kayısı yemek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük paralar kazanılacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kuru kayısı yemek gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada kuru kayısı yemek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, daha fazla rızık elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Rüyada kayısı kurusu yemek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, malların çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu almak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments