Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı kurusu görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, kalbini kıracağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek masa başı bir işe girileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kuru kayısı almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu yemek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sermaye kaybedeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu almak bazı kimselere haksızlık edeceğine, kafasına göre birini bulacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments