Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı kurusu yemek

Rüyada kayısı kurusu yemek

Rüyada kayısı kurusu yemek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, enerjisini toplayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu yemek gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada kuru kayısı yemek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rızkının çoğalacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kayısı kurusu yemek sohbetinin bozulacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu almak çok fazla zarara sebep olmayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Rüyada kuru kayısı almak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments