Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı kurusu almak

Rüyada kayısı kurusu almak

Rüyada kayısı kurusu almak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, övgü dolu sözler duyacağına, her zaman çok mutlu olacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kayısı kurusu almak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, refahının ve varlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı almak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kayısı kurusu almak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, eline haram para geçeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı vermek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Rüyada kuru kayısı yemek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments