Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı almak

Rüyada kuru kayısı almak

Rüyada kuru kayısı almak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, işlerinin düzeleceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada kayısı kurusu almak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kayısı kurusu görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı satın almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına alamet eder.

Rüyada kuru kayısı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek insanları kıracağına, kısmetlerin günden güne artacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments