Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, doğru karar veremeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, aşık olacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek zenginliği bulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kuru kayısı vermek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada kuru kayısı satın almak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kayısı görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı yemek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments