Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı dağıtmak

Rüyada kayısı dağıtmak

Rüyada kayısı dağıtmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, kötü günler yaşanacağına, gelişeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işarettir.

Rüyada kayısı dağıtmak gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kayısı dağıtmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada dalından kayısı yemek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak makamını kaybedeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada yaş kayısı görmek dertleri biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına inanılır.

Rüyada pişmiş kayısı görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments