Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir kurusu görmek

Rüyada incir kurusu görmek

Rüyada incir kurusu görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, kavgaların biteceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir kurusu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kuru incir yemek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, beklenen mirasın alınacağına işaret eder.

Rüyada incir kurusu görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru incir ikram etmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ününün çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir satın almak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, gönlünün rahata ereceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kuru incir vermek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments