Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir satın almak

Rüyada kuru incir satın almak

Rüyada kuru incir satın almak istenmeyen olayların yaşanacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, imkânlarının azalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru incir satın almak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada kuru incir satın almak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kuru incir görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kuru incir vermek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kuru incir toplamak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuru incir görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Rüyada kuru incir yemek görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments