Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuru incir görmek

Rüyada siyah kuru incir görmek

Rüyada siyah kuru incir görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendi bildiğini okuyacağına, ihanet göreceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kuru incir gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Rüyada siyah kuru incir görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir yemek görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, herkesin desteğinin alınacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir ikram etmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir yediğini görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru incir dağıtmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir kurusu görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, muradının gerçekleşeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kuru incir toplamak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hep dua edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments