Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir vermek

Rüyada kuru incir vermek

Rüyada kuru incir vermek çektiği sıkıntıların son bulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir vermek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Rüyada kuru incir yemek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, canının sağ olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kuru incir görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir vermek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada kuru incir yemek görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, geçimin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir satın almak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir toplamak kendisini aşan işlere kalkışacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments