Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir ikram etmek

Rüyada kuru incir ikram etmek

Rüyada kuru incir ikram etmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kazancının günden güne azalacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına inanılır.

Rüyada kuru incir ikram etmek gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kuru incir ikram etmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuruyemiş ikram etmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru pasta ikram etmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir yemek görmek bir konuda destek alacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kuru incir toplamak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine alamet eder.

Rüyada dalında kuru incir görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, hızlanacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada incir kurusu görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments