Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir görmek

Rüyada kuru incir görmek

Rüyada kuru incir görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kuru incir gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına inanılır.

Rüyada kuru incir yemek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kuru incir görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada dalında kuru incir görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, önemli kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir toplamak adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Rüyada kuru incir yediğini görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, biraz olsun hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir vermek güzel günlerle tanışılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru incir dağıtmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments