Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir ve üzüm görmek

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir ve üzüm gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Rüyada kuru incir görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir yemek görmek esenlik bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kuru incir ikram etmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kuru incir görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Rüyada kuru incir satın almak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru incir vermek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir toplamak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments