Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye satın almak

Rüyada kuru fasulye satın almak

Rüyada kuru fasulye satın almak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, borçlarının biteceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kuru fasulye satın almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Rüyada kuru fasulye satın almak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek ticarete adım atacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, isteklerin yerine geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments