Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye almak

Rüyada kuru fasulye almak

Rüyada kuru fasulye almak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada kuru fasulye almak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye temizlemek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye görmek bolluğun ve bereketin artacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek ortalığın karışacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalettir.

Rüyada renkli kuru fasulye görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yapmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ileriye gideceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments