Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yemek

Rüyada kuru fasulye yemek

Rüyada kuru fasulye yemek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, ününün çoğalacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada etli kuru fasulye yemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek bir süre zorluk çekeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek epey bir zarara uğrayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yemek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments