Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güveçte kuru fasulye görmek

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek yapılan hataların düzeltileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, gelişim içine gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, masumluğunu ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada güveçte kuru fasulye gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Rüyada güveç almak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada güveç yemeği yapmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güveç kırmak büyük özgüven kazanacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada güveç yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güveç kabı görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, açların doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada güveç tenceresi görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada güveçte yemek yemek gönülsüzce bir yere gideceğinize, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments