Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye piştiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek rahat yüzü göreceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada evinde yemek piştiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, iyileşme göstereceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada tatlı piştiğini görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün yemeği piştiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hırsızlık yapacağına işaret eder.

Rüyada yufka yemek piştiğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada insan eti piştiğini görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırında ekmek piştiğini görmek çok büyük adımlar atılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments