Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli kuru fasulye görmek

Rüyada etli kuru fasulye görmek

Rüyada etli kuru fasulye görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ister istemez çok üzüleceğine, hem de para kaybettireceğine, küslükleri bitireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada etli kuru fasulye yemek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemek yorgun ve gergin günler geçireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye almak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek eline para geçeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments