Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, evlatlarından hayır bulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Rüyada bir çuval kuru fasulye gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek yüzüne kan geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çuvalla fasulye görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye satmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments