Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kuru soğan görmek

Rüyada beyaz kuru soğan görmek

Rüyada beyaz kuru soğan görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuru soğan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada kuru beyaz soğan görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kuru soğan almak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan temizlemek kazancının ve rızkının düşeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan sökmek karın artacağına, maddi zarar edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan pişirmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yeni bir araba satın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments