Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtla boğuştuğunu gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak kendisini çok yıpratacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Rüyada boğulanı kurtaramamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak kötü halden iyi hale geçeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada bokunda kurt görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulurken kurtarılmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments