Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek

Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek

Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada boğulurken kurtarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulanı kurtaramamak şüpheli bir olay yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada bokta kurt görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret eder.

Rüyada bokunda kurt görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments