Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak elde edilen nasibin artacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, mal mülk sahibi olunacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret eder.

Rüyada birini boğmaya çalışmak kazancını arttıracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden kurtulmaya çalışmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, haram mal yiyip içeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments