Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokunda kurt görmek

Rüyada bokunda kurt görmek

Rüyada bokunda kurt görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sonunda mutlu olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, takdir edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalettir.

Rüyada bokunda kurt gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, birikiminin artacağına, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada boğulanı kurtaramamak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, elinin darlık görmeyeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bokunda kurt görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada bokta kurt görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments