Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj bebek görmek

Rüyada kürtaj bebek görmek

Rüyada kürtaj bebek görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj bebek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kürtaj bebek görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olan birini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olamamak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments