Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek büyük fırsatların kapısını açacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj yaptırmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Rüyada kürtaj masası görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Rüyada kürtaj olacağını görmek dinine bağlı kalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine inanılır.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments