Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olanı görmek

Rüyada kürtaj olanı görmek

Rüyada kürtaj olanı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına inanılır.

Rüyada kürtaj olanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada kürtaj olanı görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek yeni yatırımlar yapacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaja gitmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, para pul sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj yaptırmak çok büyük ses getireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments